Стожари | Колекція (2 альбоми) (2002) [MP3, TapeRip] | FolkСтиль: Folk Країна, місто: Україна Видавець: Гал рекордс Виконавці: Петро Ястремський - гітара,вокал Орест Тучковський - бас-гітара,вокал Тарас Ільчук - клавіші,кларнет Альбоми:
Весілля в нашій оселі 2 (2002)
[/imgalt]
01. Марш 02. Чотири воли пасу я 03. Весілля, весілля 04. У горах синіх 05. Тече річка невеличка 06. Сиділа під грушков 07. Ой там під дубом 08. Три ружі 09. По садочку ходжу 10. Дівчина-рибчина 11. Кущ калини 12. Била мене мати 13. Стоїть дівча 14. Марш
Тривалість:00:51:35
Весілля в нашій оселі 3 (2002)
01. Марш 02. Коломийка 03. Заграй ми цигане 04. Полька дідуся 05. Іванове зілля 06. Ой ти струмочку 07. Не питай, не питай 08. Ой ти м'ята 09. Кримінальська брама 10. Ой Гандзю 11. Пам'ятаю було 12. Ганю моя 13. Марш
Тривалість:00:56:40
Тривалість: 01:48:15 Мова: українська Аудіо-кодек:MP3 Бітрейт:320 кб/с Джерело: Власна касета Додаткова інформація:Оцифровано Pioneer CT-335 Іноді якість наче жувана плівка, але плівка не жувана бо касети нові були запаковані і програвач теж не міг затягувати бо має авто вимикач в таких випадках. Так що чому такий запис тре питати Гал рекордс.Якщо Ви справді бажаєте підтримати українське - після прослуховування, якщо музика вам сподобалась, придбайте ліцензійний диск. Підтримаймо вітчизняних виконавців!
Ви не можете створювати нові теми на форумі Ви не можете відповідати в темах на форумі Ви не можете редагувати свої повідомлення на форумі Ви не можете голосувати в опитуваннях на форумі Ви не можете прикріплювати файли Ви можете завантажувати файли
!УВАГА!
Сайт не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що надсилають та публікують на форумі наші читачі. Якщо ви є правовласником будь-якого представленого матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього були в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно приберемо його. Файли для обміну на трекері надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не завантажувати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!